Πώς να διακοσμήσετε έναν άδειο τοίχο χωρίς να κρεμάσετε πίνακες

9 Μαρτίου 201610:00

Αναδιαμορφώστε χώρους στο σπίτι και εντάξετε αντικείμενα με γούστο στους άδειους τοίχους, δίνοντας τους νέα όψη.Δώστε μια χαρούμενη και πρακτική νότα στον άσπρο τοίχο της κουζίνας με έναν μαυροπίνακα. Είναι μια όμορφη και δημιουργική ιδέα και θα σας λύσει το πρόβλημα «ξέχασα να πάρω καφέ/γάλα/ζάχαρη».

24122731_1.limghandler

Αν το πνεύμα της δημιουργίας μέσα σας είναι ανήσυχο και ένας άδειος τοίχος περιμένει να τον γεμίσετε, δοκιμάστε να το κάνετε με την τεχνική του κολάζ. Μαζέψτε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και κάντε την δική σας σύνθεση.

24122729_3.limghandler

Η μόδα του τρόλεϊ μπαρ επιστρέφει και είναι η τέλεια λύση για να γεμίσετε μια γωνιά του σαλονιού και να διαμορφώσετε με στιλ το προσωπικό σας μπαρ.

24122725_5.limghandler

Μια κρεμάστρα με ροδάκια, διακοσμημένη με τα αγαπημένα σας κομμάτια, μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη γωνιά στην είσοδο του σπιτιού. Επιπλέον μπορεί να χρησιμεύσει και σαν καλόγερος ρούχων για τους επισκέπτες σας.

24122734_8.limghandler

Επιλέξτε έναν statement καθρέφτη για έναν τοίχο με μεγάλη επιφάνεια. Τραβάει τα βλέμματα και κυριαρχεί στον χώρο.

24122730_2.limghandler

Πηγή: marieclaire.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]