Προς ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ανέμους στην Φρίξα Ηλείας

15 Απριλίου 201822:50

Εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη η σημερινή νύχτα στην Ηλεία και ειδικά στο πύρινο μέτωπο της Φρίξας που παραμένει ανεξέλεγκτο και φουντώνει διαρκώς από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Συνεχώς καταφτάνουν και ζητούνται ενισχύσεις στην Ηλεία, ειδικά για αυτό το πύρινο μέτωπο, εξαιτίας της εγγύτητας με χωριά της περιοχής. Αυτή την στιγμή το πύρινο μέτωπο έχει κατεύθυνση προς τα χωριά Σκιλλουντία και Νέα Σκιλλουντία, δίχως να έχει δοθεί μέχρι στιγμής εντολή εκκένωσής τους, ωστόσο ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η εικόνα της πυρκαγιάς κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμα και αυτό είναι πιθανό.

Αυτή την στιγμή στο σημείο, συνολικά επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Την ίδια στιγμή, το πύρινο μέτωπο στο Κακοτάρι που ήταν σχετικά κοντά στην Αρχαία Ολυμπία έχει ελεγχθεί, ενώ στην Ανδρίτσαινα παραμένει σε εξέλιξη με πολύ καλύτερη εικόνα όμως, όπως επίσης στην Ποταμιά Μεγαλόπολης Αρκαδίας, όπου επιχειρούν 14 οχήματα με 38 πυροσβέστες και δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα.

Φωτό: patrisnews.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]