Πρώτο Φεστιβάλ Χορού της Πλατείας Ναυαρίνου από το ΕΕΘ

19 Σεπτεμβρίου 201816:15

Το πρώτο  Φεστιβάλ Χορού της Πλατείας Ναυαρίνου έρχεται την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Με κεντρικό σύνθημα «Αναβαθμίζουμε την πόλη- στηρίζουμε τους επαγγελματίες», χορευτικές ομάδες της πόλης θα δώσουν ρυθμό και κέφι στην Πλατεία Ναυαρίνου και συνολικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για εκδήλωση, την οποία  διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης (ΕΕΘ) και, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης, “με την εκδήλωση αυτή και με σύμμαχους τους νέους της πόλης μας δίνουμε πνοή και ζωντάνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα στηρίζουμε τους επαγγελματίες και την αγορά, μέσα σε μία δύσκολη εποχή”.

Το φεστιβάλ, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης και με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγοράς και Ανάπτυξης του ΕΕΘ, θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα, της  ερχόμενης Παρασκευής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]