Προβλήματα υδροδότησης στην Αν. Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών

17 Οκτωβρίου 201807:40

Για προβλήματα στην υδροδότηση σε περιοχές των δήμων Πυλαίας-Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς σήμερα Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018, από τις 08:00 έως τις 16:00, ενημερώνει η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των περιοχών Πυλαίας (κάτω από την περιφερειακή τάφρο), Βότση, Αγ. Παντελεήμονα, Αγ. Ιωάννη, τμήματος της περιοχής Χαριλάου και το Κέντρο Καλαμαριάς που βρίσκονται στους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

Οι εργασίες επισκευής, λόγω διαρροής,θα πραγματοποιηθούν επί της οδού Βεργίνας 6-8 του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, από τις 8:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]