Ρουσόπουλος: Ο κ. Καμμένος να «μαζέψει» την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ

12 Φεβρουαρίου 201814:41

Tην έντονη αντίδραση του Θεόδωρου Ρουσόπουλου προκάλεσε η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένας Παπαδοπούλου σχετικά με την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Η κ. Παπαδοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «προφανώς είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες τέτοιου είδους  οι ενέργειες, από την άλλη πλευρά, άλλο αυτό που συνέβη, και άλλο να ελέγχεται κάποιος αν έχει οφσόρ εταιρεία και αν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό κράτος».

Ο κ. Ρουσόπουλος σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη δήλωση, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε: «Δύο λέξεις χαρακτηρίζουν το θέμα: Αθλιότητα και ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ».

«Οταν είσαι στην πολιτική οφείλεις να προσέχεις και πως κινείσαι και τι λες», σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπροσωπος προσθέτοντας: «Ο Καμμένος να την «μαζέψει» (σ.σ. την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ) γρήγορα και να ζητήσει συγγνώμη».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]