Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στον ΣΕΒ

9 Ιουλίου 201822:45

Επίθεση στην ηγεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την ότι πάρα πολλές φορές έχει αμιγώς πολιτικά κίνητρα.

Μιλώντας στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο πρωθυπουργός είπε ότι θα συμβούλευε την ηγεσία του ΣΕΒ να μην εκτίθεται και να πάρει παράδειγμα από τον ΣΒΒΕ, ο οποίος δεν έχει δείξει έως τώρα ότι εμφορείται από πολιτικά κίνητρα στις τοποθετήσεις του.

Όπως είπε, τα πολιτικά κίνητρα του ΣΕΒ αποδείχθηκαν και από την πρόσφατη έκθεσή του υπέρ της εφαρμογής των μέτρων για το 2019 (μείωσης συντάξεων) και το 2020 (μείωση αφορολόγητου), υπερασπίζοντας, όπως τόνισε, τη θέση τη ΝΔ που επέπληξε τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, επειδή είπε ότι μπορεί να επανεξεταστούν αυτά τα μέτρα.

«Eπειδή είναι μια πρακτική που δε συμβαίνει για πρώτη φορά, το έκανε θυμίζω και την περίοδο της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά, θα συμβούλευα λοιπόν, την ηγεσία του ΣΕΒ, να μην εκτίθεται και να πάρει παράδειγμα από τη δική σας στάση”, δήλωσε ο πρωθυπουργός. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]