Συγκέντρωση υπέρ των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα

11 Μαρτίου 201813:10

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, πραγματοποιείται σήμερα στην Ορεστιάδα.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 13:30, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αίτημα την επιστροφή στην Ελλάδα του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι συνελήφθησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα την περασμένη εβδομάδα.

Συγκέντρωση συμπαράστασης για τους δύο στρατιωτικούς θα πραγματοποιηθεί επίσης και στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση έχει προγραμματισθεί για τι 14:00, έξω από το τουρκικό προξενείο με πρωτοβουλία κατοίκων της συμπρωτεύουσας με καταγωγή από τον Έβρο, την Ορεστιάδα, τον Διδυμότειχο και άλλες πόλεις της Θράκης.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του στον Σκάι, ο θείος του Δ.Κούκλατζη, Χρήστος, δήλωσε ότι οι γονείς του λοχία δεν είχαν καμία επαφή με το παιδί τους από το επισκεπτήριο της περασμένης Δευτέρας και μέχρι αύριο (στο επόμενο επισκεπτήριο).

Ο κ. Κούκλατζης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συγκινητική συμπαράσταση που εισπράττει η οικογένεια, λέγοντας ότι «μας δυναμώνει και μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα». «Ελπίζουμε, περιμένουμε, παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο» ανέφερε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]