Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

19 Απριλίου 201803:09

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Συγκεκριμένα, 52χρονη συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Ευκαρπίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του 2ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για φοροδιαφυγή, πράξη που έλαβε χώρα το έτος 2009 στη Θεσσαλονίκη και δέκα καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών για το αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα τα έτη 2009 και 2010 στη Θεσσαλονίκη.

Άλλες τρεις συλλήψεις, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Ένας 33χρονος συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ένας 39χρονος άνδρας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης κινητών μνημείων και ένας 56χρονος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]