Συνάντηση του ΥΜΑΘ Θεόδωρου Καράογλου με τον γενικό πρόξενο της Κύπρου Σπύρο Μιλτιάδη

15 Ιουλίου 201915:00

Οι παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Κυπριακή ΑΟΖ, καθώς και οι προοπτικές συνεργασίας της Ελλάδας και της Κύπρου σε μια σειρά σημαντικών τομέων όπως ο τουρισμός, το εμπόριο και η παιδεία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου με τον γενικό πρόξενο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Σπύρο Μιλτιάδη.

Οι δυο τους επαναβεβαίωσαν τις στενές σχέσεις συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο και ο κ. Μιλτιάδης εξέφρασε την “ακλόνητη” πεποίθησή του ότι ο κ. Καράογλου θα ασκήσει με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντά του. 

Ο κ. Καράογλου αναφέρθηκε στους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν Ελλάδα και Κύπρο και υπογράμμισε: «Η συνεργασία μας ήταν πάντα αποτελεσματική. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλαίσιο με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη, διατηρώντας ακλόνητη την κοινή μας στάση απέναντι στις προκλήσεις της εποχής».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]