Συνεργασία του Δήμου Θέρμης με Δήμους της Σουηδίας σε θέματα Δια Βίου Μάθησης

20 Απριλίου 201723:27

Συνάντηση με ακαδημαϊκούς από τη Σουηδία, που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της Δια Βίου Μάθησης, είχε ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος καθώς και εκπρόσωποι της Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θέρμης. Στο πλαίσιο της συνάντησης, δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών, για την ενίσχυση του θεσμού της εκπαίδευσης ενηλίκων και ευρύτερα της Δια Βίου Μάθησης.

Παράλληλα διερευνήθηκαν τρόποι ανάπτυξης συνεργασιών με Δήμους της Σουηδίας και άλλων Δήμων της Ε.Ε., που θα έχουν σαν στόχο τη μεταφορά και την εφαρμογή καλών πρακτικών με καινοτόμο χαρακτήρα στα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θέρμης.

Οι ακαδημαϊκοί Πέτρος Γουγουλάκης , Lars Naeslund, Kenneth Abrahamssonκαι Robert Hoghielm από τη Σουηδία και η αντιπροσωπεία του Δήμου Θέρμης αποτελούμενη από τους: Θανάση Σαρακίνο, Ελένη Μαλούπα, Δημήτρη Γουδίρα και Ανδρέα Οικονόμου, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, συμφωνήσαν στην πρώτη φάση της συνεργασίας τους να δημιουργηθεί ένα δίκτυο δήμων, αλλά και άλλων φορέων με ιδιαίτερη τεχνογνωσία στο πεδίο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]