Σπούδασε Φωτογραφία δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες

6 Σεπτεμβρίου 201816:17

Αν αγαπάς την Φωτογραφία και αναζητάς τις καλύτερες σπουδές αλλά και την εμπειρία να μαθαίνεις την Τέχνη της Φωτογραφίας από καταξιωμένους επαγγελματίες,  το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο προορισμός σου.

Στην ήδη επιτυχημένη ομάδα καθηγητών Φωτογραφίας, την Μαρία Ιωαννίδου, την Χριστίνα Μουδέλη και τον Θεόφιλο Δαδή,  ήρθαν να προστεθούν ο Κώστας Αμοιρίδης και ο Άρης Ράμμος προσφέροντάς σου την ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση και τη βιωματική εκπαίδευση που χρειάζεσαι στις απαιτητικές συνθήκες της αγοράς.

WHO IS WHO

Ο Κώστας Αμοιρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ωστόσο όταν πήγε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει, έγινε μόνιμος κάτοικος. Θεωρείται από τους κορυφαίους φωτογράφους της Θεσσαλονίκης και από τα κλικ του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κοινωνίας και των κορυφαίων αθλητών μας.

Συνεργάτης κατά καιρούς με τα περιοδικά: Κλικ, Soul, Playboy, DownTown, Max, Diva, Esquire, Nitro, People  oι δουλειές του Κώστα Αμοιρίδη, δεν λείπουν ποτέ από τον Τύπο.  Τα πορτρέτα του θεωρούνται σχολή, αλλά η εξειδίκευσή του στα portfolio μόδας και διαφήμισης τον έκαναν εξίσου περιζήτητο ανάμεσα σε στιλίστες και media shops. Μάλιστα, η αθλητική εταιρεία Nike έχει συνάψει μαζί του μόνιμη συνεργασία για τις παγκόσμιες καμπάνιες της.

«Αντισυμβατικός, ανατρεπτικός, αλλά και εκκεντρικός, ίσως γιατί επηρεάστηκε και από τη χρόνια συνεργασία του με τον πρώην διευθυντή του Κρατικού Χοροθεάτρου Βορείου Ελλάδος και ιδρυτή της ομάδας ΟΚΤΑΝΑ, Κωνσταντίνο Ρήγο, συνεχίζει να φωτογραφίζει χωρίς όρια», αναφέρουν οι φίλοι του.

 

Άρης Ράμμος γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Δε θέλησε ποτέ να αφήσει την πόλη του. Από μικρό παιδί  πάντα με μία φωτογραφική μηχανή στο χέρι, έχει δημιουργήσει  ατομικές εκθέσεις ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές ομαδικές. Εργάζεται ως freelancer ενώ παράλληλα συνεργάζεται με αρκετά περιοδικά, καθώς και με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Παγιδεύει τον χρόνο και δημιουργεί έργα που εμπνέουν αισθαντικότητα, αυθορμητισμό, αρμονία, ευαισθησία. Έργα που εκφράζουν την δική τους ενέργεια και δυναμική, απεικονίζοντας συναισθήματα και ιδέες. Πολλές φορές τα έργα του, μετατρέπονται σε έναν καθρέφτη. Σε μία αντανάκλαση της πραγματικότητας  ή ακόμη και της φαντασίας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών  στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχεις τη δυνατότητα να λάβεις μέρος σε πολλά projects, όπως εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφίσεις σε επιδείξεις μόδας, θεματικές φωτογραφίσεις, φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, φωτορεπορτάζ  κα.

 

  

Ως σπουδαστής Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα παρακολουθήσεις μαθήματα στο studio Φωτογραφίας της Σχολής, μαθήματα ασπρόμαυρης φωτογραφίας στο σκοτεινό θάλαμο καθώς κι επεξεργασία φωτογραφικής εικόνας στις σύγχρονες αίθουσες Υπολογιστών εξοπλισμένες με PC και Mac. Τα studio και οι αίθουσες της Σχολής παραμένουν στη διάθεση σου για εξάσκηση ή για προσωπικά projects  και πέρα από τις ώρες των μαθημάτων.

Από φέτος το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί δημιουργώντας ένα ετήσιο σεμιναριακό πρόγραμμα εξειδίκευσης διάρκειας 240 ωρών με αντικείμενο την Φωτογράφιση Μόδας και τη Διαφημιστική Φωτογραφία,  που απευθύνεται σε αποφοίτους Σχολών Φωτογραφίας αλλά και σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν την θέση τους στην αγορά.

Αρθρογράφος

mm
Έλσα Αγοραστού
Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ