Στη Θεσσαλονίκη το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής

5 Φεβρουαρίου 201819:40

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) διοργανώνει το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής με θέμα: «Η Φυσική συναντά την κοινωνία» και καλεί τους φοιτητές να συμμετέχουν καταθέτοντας εργασίες, ανακαλύπτοντας ευκαιρίες για σπουδές και υποτροφίες.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 18 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, της EPS (European Physical Society), της Balkan Physical Union , της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θέλοντας να διευκολύνει τη μετακίνηση και συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων φοιτητών στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής στη Θεσσαλονίκη θα διαθέτει λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν την Πέμπτη 15 Μαρτίου Από Αθήνα, Πάτρα και Ιωάννινα, με επιστροφή Κυριακή 18 Μαρτίου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]