Στην κυκλοφορία η λεωφόρος Κ. Καραμανλή

11 Φεβρουαρίου 201816:09

Απομακρύνθηκε σήμερα, πλήρως, η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό και αποδόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Κ. Καραμανλή με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παπάφη και Κορυτσάς.

Στο μεταξύ, η κυκλοφορία επί της οδού Δελφών μετατοπίστηκε από την περασμένη Παρασκευή, δυτικότερα, μεταξύ των οδών Εκάβης και Φλέμινγκ, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα) και αποκαστάθηκε η σύνδεση με τις οδούς Στρατηγού Καλλιδοπούλου και Φλέμινγκ. Αποδόθηκε δε στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Φλέμινγκ μεταξύ των οδών Δελφών και Ροστάν. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον σταθμό «Φλέμινγκ» εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου έναν χρόνο.

«Καθώς τα έργα του μετρό προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και με σαφή, για πρώτη φορά, ορίζοντα ολοκλήρωσης, σύμφωνα με το καινούργιο χρονοδιάγραμμα που τηρείται απαρέγκλιτα, οι εργοταξιακές καταλήψεις απομακρύνονται μετά από χρόνια από τους δρόμους και η η πόλη ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της», σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α. Ε., καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]