Στο Κατάρ ο Γιάννης Μπουτάρης

23 Απριλίου 201816:22

Στην Ντόχα του Κατάρ μεταβαίνει την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στο πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων που ασκεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Στην αποστολή, η οποία πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Ντόχα με την Qatar Airways, θα συμμετάσχουν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, την Τετάρτη 25 Απριλίου, θα γίνει η παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού και επιχειρηματικού προορισμού στους φορείς του Κατάρ, ενώ θα ακολουθήσουν Β2Β συναντήσεις.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Οργανισμού Τουρισμού του Κατάρ, Hassan Ibrahim, καθώς και με φορείς της ασιατικής χώρας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]