Τα παιδιά επιτέθηκαν στους γονείς – 20 προσαγωγές

12 Φεβρουαρίου 201823:50

“Δικά μας παιδιά είναι και αυτά” είχε πει ο πρόεδρος της Βουλής, όμως όπως φαίνεται τα δικά τους παιδιά είναι πολύ άτακτα. 20 άτομα του Ρουβίκωνα που πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν ομιλητής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν μπει λίγο νωρίτερα ένα-ένα στην εκδήλωση για να μην κινήσουν υποψίες, και όταν στο βήμα ήταν ο υπουργός Οικονομικών άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να πετούν τρικάκια.

Αστυνομικοί ήταν μέσα στην εκδήλωση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Ρουβίκωνας θα επιχειρήσει να κάνει παρέμβαση στη συγκεκριμένη εκδήλωση και αυτή την ώρα τα άτομα έχουν εγκλωβιστεί και θα μεταφερθούν στην ασφάλεια.

Σε μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αναφέρει:

Τα τελευταία δέκα χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από την χειρότερη οικονομική κρίση στην μεταπολεμική της ιστορία με συνέπειες που είναι δύσκολο να αναλυθούν η ακόμη και να περιγραφούν, τουλάχιστο για όσο θα βρισκόμαστε μέσα σε αυτήν. Στο πολιτικό επίπεδο δυο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη περίοδο αυτή. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και της ακροδεξιάς στη κοινωνία. Στην οικονομία αυτό που άλλαξε ήταν το σκάσιμο της φούσκας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και η συνεπακόλουθη κρίση χρέους που οδήγησε στα μνημόνια.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]