Θ. Παππάς: Έξαρση των φαινομένων βανδαλισμού στη Νέα Παραλία

5 Δεκεμβρίου 201801:37

Για έξαρση των φαινομένων βανδαλισμού στη Νέα Παραλία κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών ‘Εργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς, τονίζοντας πως η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τον εντοπισμό των υπευθύνων και την επιβολή της τάξης.
Σε  ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Παππάς υπογραμμίζεται πως «πρόκειται για μια “εκστρατεία βανδαλισμών”, που τείνει να ισοπεδώσει στο διάβα της τα πάντα, αμαυρώνοντας μνημεία, παραμορφώνοντας χώρους άθλησης, καταστρέφοντας τα καλλωπιστικά στοιχεία των πάρκων, αλλά και τη δημόσια περιουσία γενικότερα».
 Προσθέτει επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πως η διοίκηση του κεντρικού δήμου οφείλει να παρεμβαίνει αποκαθιστώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνται από τα συνθήματα, τα γκράφιτι και τους βανδαλισμούς στη Νέα Παραλία, ωστόσο “δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά την πάταξη, καταστολή και τιμωρία όλων αυτών των παράνομων ενεργειών”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]