Θεσσαλονίκη: 13 μαχαιριές δέχτηκε ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

25 Φεβρουαρίου 202010:33

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του ιδιοκτήτη προήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο.

Από μαχαιριά στην καρδιά επήλθε σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που δέχθηκε επίθεση από τέσσερα αδέρφια, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το skai.gr, την ιατροδικαστική εξέταση έκανε ο Φώτης Χατζηνικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής ιατροδικαστικής στο ΑΠΘ και όπως προκύπτει από αυτήν ο θάνατος προήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο.

Το θύμα έφερε 13 επιφανειακές μαχαιριές σε όλο του το σώμα με το ίδιο μαχαίρι όμως ο θάνατος προκλήθηκε από μια μαχαιριά στην καρδιά. Όλες δε οι μαχαιριές έγιναν με βία.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις από τους τέσσερις δράστες, πέρασαν χθες το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάλου Θεσσαλονίκης, όπου ένας εκ των τριών απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε «ήταν ατύχημα».

Ο τέταρτος διαφεύγει τη σύλληψή του, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να παραδοθεί.

Πρόκειται για 4 αδέλφια ηλικίας, 20, 17, 37 και 32 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 20χρονος φέρεται να είναι αυτός που χτύπησε με μαχαίρι τον άτυχο καταστηματάρχη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]