Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «αγωνίζονται» για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη!

20 Δεκεμβρίου 201914:37

Ο πρωταθλητής της Εκπαίδευσης και ο Πρωταθλητής ποδοσφαίρου με εορταστική διάθεση διοργανώνουν ένα φαντασμαγορικό event!

Αύριο, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας προσκαλούν, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας και στο PAOK FC City Store 1926 στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Από τις 11 το πρωί παράλληλες δράσεις στην μπουτίκ της ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά και στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Live μουσική, ξυλοπόδαροι, face painting, ο Άγιος Βασίλης με πλούσια δώρα, παραδοσιακά εδέσματα, super διαγωνισμοί & κληρώσεις και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με χαλαρή διάθεση θα βάλουν όλη την πόλη σε εορταστικό κλίμα!

Ο Τομέας Παιδαγωγικών της σχολής μας θα απασχολήσει δημιουργικά και όμορφα τα παιδιά που θα επισκεφθούν την μπουτίκ του ΠΑΟΚ, ενώ οι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικα γλυκά και την πασίγνωστη παραδοσιακή ποντιακή σούπα, Σορβά.

Παράλληλα, μουσικές μπάντες και ο MASTER TEMPO θα μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους, ενώ θα απολαύσουμε και τη μουσικοχορευτική ομάδα του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Eλλάδας. Tην επιμέλεια και υποστήριξη της Live μουσικής onstage θα αναλάβει ο Τομέας Μουσικής & Ήχου τoυ IEK ΔΕΛΤΑ 360!

Η διασκέδασή μας θα περιλαμβάνει και ζεστό κρασί Glühwein, το οποίο θα  προσφέρουν οι σπουδαστές μας από τον Τομέα Τουρισμού στους ενήλικες φίλους μας.

Φυσικά οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης θα είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα διασκεδάσουν, θα υπογράψουν φανέλες και αυτόγραφα και φυσικά θα προσφέρουν αμέτρητα στιγμιότυπα σε selfies

Οι παιδικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν ξανά στο κατάστημα του ΠΑΟΚ στο κέντρο, το απόγευμα από 17.00 – 20.00 υπό τους ήχους DJ!

Τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της γιορτής έχει επιμεληθεί το Τμήμα Διακόσμησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τους σπουδαστές μας να έχουν μεγαλουργήσει, δημιουργώντας ένα μοναδικό γιορτινό περιβάλλον!

Αρθρογράφος

mm
Έλσα Αγοραστού
Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ