Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη

15 Μαρτίου 201814:01

Πρόσωπα γνωστά , από τους χώρους του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει ότι οι μόνοι που έ χουν επισήμως το χρίσμα αυτή τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.

Με βάση τα παραπάνω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην είναι

Α’ Θεσσαλονίκης

Στη «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της συμπρωτεύουσας θα είναι οι εν ενεργεία βουλευτές -εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Ελενα Ράπτη. Επίσης, ιδιαίτερα πιθανή (αν δεν καταλήξει προεκλογικά στο Επικρατείας) είναι η υποψηφιότητα της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές της. Το ψηφοδέλτιο θα συμπληρώνουν ο Στράτος Σιμόπουλος, η Βίκυ Νάκου, η Σύνθια Σάπικα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, η Ελενα Φύκα, ο Δημήτρης Πανοζάχος, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Φάνης Ουγγρίνης, η Κατερίνα Σταμούλη, ο Σωκράτης Δημητριάδης, ο Αλέξανδρος Θάνος και η Αννα Ευθυμίου. Από το Μητρώο Στελεχών θα προστεθούν ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης, ο Αλέξανδρος Λαγάκης, ο Ιωάννης Παπαγεωργίου και ο Διαμαντής Γκολιδάκης. Επίσης ακούγεται το όνομα της πρώην προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, Βίκυς Ευταξά, ενώ αίνιγμα παραμένει η περίπτωση του πρώην υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Εντονες πιέσεις ασκούνται στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει αποφασίσει ακόμη.

Β’ Θεσσαλονίκη

Στην εν λόγω περιφέρεια θα πολιτευθούν και πάλι οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ενώ το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν οι Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Θεοφάνης Παππάς, Κώστας Γιούτικας, Κώστας Φωτίου, Χρήστος Τσογκαρλίδης, Κώστας Ευθυμίου, Κατερίνα Ζιούτα και Γερακίνα Μπισμπίκα. Κατά καιρούς έχει «παίξει» και το όνομα του πρώην γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργου Καραγιάννη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]