Βόμβα από Μαρινάκη: Τσίπρας και Παππάς μου ζήτησαν να δώσω 26 εκ στον Καλογρίτσα

18 Απριλίου 201919:47

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ-Ολυμπιακός ανέφερε μάλιστα ότι συναντήθηκε με τον Καλογρίτσα και του εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει.
«Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Προκαλώ τον κύριο Παππά να βγει και να το διαψεύσει» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.
Αναλυτικότερα μιλώντας στον real FM ο κ. Μαρινάκης αποκάλυψε ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει να συναντήσει τον Χρήστο Καλογρίτσα προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης,.

Ο Νίκος Παππάς μου είχε ζητήσει να συναντήσω τον Καλογρίτσα, ενώ ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος, ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε λέγοντας πως κατά τη συνάντηση του ζητήθηκε να δώσει υπό τη μορφή δανείου το ποσό της 1ης δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να έχει ένα κανάλι.

Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη στο τέλος του 2016 ήταν πεντάκαθαρα, τους βοηθούσαν να νομιμοποιήσουν τον διαγωνισμό για τις άδειες και ήθελαν μέσω αυτών να αποκτήσει κανάλι ο Καλογρίτσας, πρόσθεσε ο ίδιος τονίζοντας πως είναι πλέον στοχοποιημένος από την κυβέρνηση.

Ο κ. Μαρινάκης αποκάλυψε επίσης ότι και το διάστημα που υπήρχε η συζήτηση για την εξαγορά του ΔΟΛ, το Μαξίμου τού ζήτησε να τοποθετήσει διευθυντές της αρεσκείας του στις εφημερίδες του Ομίλου (Βήμα, Νέα) και το ίντερνετ.

«Τόσο καιρό έκανα υπομονή αλλά ο κόσμος πρέπει να ακούσει την αλήθεια. Εγώ δεν μπορώ να γίνω Ιβάν Σαββίδης, ούτε μπροστινός ούτε λαγός» είπε με νόημα.

Ρωτήθηκε και για τον Πέτρο Κόκκαλη. Αφορμή ασφαλώς η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν υπάρχει καμιά αντιπαράθεση. Ήταν μαζί μας γιατί μας το είχε ζητήσει. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του και στον Ολυμπιακό και άφησε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Πέτρο και τίποτε άλλο».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]