Βούτσης: Μετά την Καθαρά Δευτέρα η προανακριτική

11 Φεβρουαρίου 201815:44

Μετά την Καθαρά Δευτέρα τοποθέτησε, χρονικά, τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis o πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, θα συγκληθεί τη Δευτέρα στις 16:00, λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκλειστικό αντικείμενο να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία όπου θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση των 30 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9,84» o κ. Βούτσης διευκρίνισε ότι όσον αφορά στο αδίκημα για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος δεν τίθεται θέμα παραγραφής, ενώ ως προς το αδίκημα της δωροληψίας, είπε ότι υπάρχουν διάφορες νομικές απόψεις, που λένε ότι τα αδικήματα αυτά δεν υπόκεινται σε παραγραφή.

Επίσης αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες, είπε ότι αυτοί θα κληθούν να καταθέσουν, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις ως προς την προστασία τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]