Βροχές και καταιγίδες, εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ

23 Οκτωβρίου 201809:44

Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, δυτικές Κυκλάδες, Κρήτη και Στερεά Ελλάδα αναμένονται για σήμερα, Τρίτη, με τα καιρικά φαινόμενα να εκτονώνονται από το βράδυ.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και παροδικές νεφώσεις έως το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να φθάνει έως τους 21 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να αγγίζουν τα 6 μποφόρ.

Στη δυτική Ελλάδα, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα υπερβαίνουν τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Ελλάδα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία περιμένει τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με ανέμους πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και το Αιγαίο, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 21 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως 7 μποφόρ, τοπικά.

Στην Αττική, εκτιμάται ότι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με ανέμους έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τέλος, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα υπερβεί τους 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]