Χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη σε λαϊκή του Κιλκίς

12 Ιουνίου 201801:35

Τρεις Έλληνες, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, καθώς και ένας αλλοδαπός είχαν απλώσει την παράνομη πραμάτεια τους σε έναν χώρο λαϊκής αγοράς στο Κιλκίς, όπου διέθεταν προς πώληση χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τους συνέλαβαν, κατέσχεσαν συνολικά 1.437 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 147 συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους επτά κιλών και 950 γραμμαρίων. Στον ίδιο χώρο συνελήφθη και ένας ακόμη Έλληνας που είχε στην κατοχή του 30 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Σε άλλη περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας δυο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι μετέφεραν μέσα σε σάκους 1.750 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 66 συσκευασίες με καπνό βάρους τριών κιλών και 300 γραμμαρίων.

Τα συνολικά 3.217 πακέτα τσιγάρων και 213 συσκευασίες καπνού βάρους 11 κιλών και 250 γραμμαρίων εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

(πηγή: Πρώτο Θέμα)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]