Χρυσούπολη: 23χρονη προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα

22 Ιανουαρίου 201817:07

Συνελήφθησαν  στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) άτομα, μία 23χρονη ημεδαπή και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστού εγγράφου κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη, διότι μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, συνοδεύοντας – καθοδηγώντας τον 23χρονο, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο του από τη χώρα. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας, κάνοντας χρήση πλαστής ταυτότητας των ελληνικών αρχών, την οποία κατείχε και επέδειξε ο 23χρονος κατά τον έλεγχο.  

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη 25χρονο ημεδαπό, συνεργό της 23χρονης, ο οποίος όπως προέκυψε προμήθευσε τον 23χρονο με το παραπάνω πλαστό έγγραφο.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα. 

Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήδεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]